Post by bracacescomo on Feb 20, 2022 20:30:26 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшує витривалість ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
The Cook - 3D Cooking Game פנאי idf
Мені сподобалася б гра, якби в ній не додавалося щосекунди. Не зрозумійте мене неправильно, реклама – це нормально, але вона не повинна з’являтися 10 РАЗІВ ЗА ХВИЛИНУ. Реклама змусила мене негайно видалити додаток. Я не міг повністю насолодитися грою
Мені подобається ця гра!! Не слухай Кріса🙄🙄. Вони роблять рекламу за гроші, а не для нарікань. Я маю на увазі, що ви повинні завантажити цю гру, і я впевнений, що все зміниться після пандемії... Тож не сидіть і не скаржтесь на рекламу. Вони просто так заробляють гроші, тому я думаю, що ставлю цьому 5 зірок
Вау, я точно зараз наповню, як справжній кухар. Я хочу запитати вас, чи можете ви зробити можливим додати, скільки їжі ви хочете? Ця гра не створила мені жодних проблем, я маю на увазі, що вона працює добре. Графіка є однією з графічних об’єктів, які подобається майже кожній дитині. І гра гарна, але дратує те, що ви не можете додати, скільки їжі хочете... але все гаразд, як зараз
реклама реклама реклама хто хоче купити рекламу?.... ну, ця гра точно робить. Я впевнений, що не рекомендую брати цю гру. Це марна трата вашого часу, і гра нудна. Мені 9 років, тому Я дам дуже хороший І НЕ ФЕЙКИЙ огляд для дітей, оскільки я дитина, і діти грають у гру. Якщо ви дитина або батько, не отримайте гру!!!!, якщо ви не хочете грати в гру з рекламою.
Існує дивовижна кількість реклами, і гра навіть не говорить вам, що люди хочуть від своєї їжі, тому це вдарить або пропустити. Було б мило, якби вони не розпродалися і не вимагали б кожного переходу, оновлення чи винагороди, щоб мати рекламу.
готовка
😍😍😍😍😍
Приложенія класне
У цій грі я шукав найкращу кулінарну гру. Це дивовижно, якщо у вас виникли проблеми з рекламою, ви можете просто вимкнути Wi-Fi і розслабитися з грою, і я завжди граю, коли мені нудно, я хочу розслабитися і немає Інтернету 😂😂 РЕКОМЕНДУЮ НА 100%!
Пр
Це весела гра, але не настільки весела, щоб я був радий переглядати 9 мільйонів оголошень на секунду, щоб просто грати в неї! Я знаю, що реклама важлива для грошей, але навіть якщо ви отримуєте коробку призів від певних клієнтів, ви повинні подивитися рекламу, щоб отримати її!!! Це мене дратує, тому що вам потрібно дивитися рекламу, щоб зробити будь-що. Я б спокійно подивився рекламу про призи чи гроші, коли прийде продавець, якби мені не довелося дивитися ще п’ять оголошень перед цим
Я пробував цю гру кілька хвилин і думав, що це буде по-дитячому, але все було навпаки. У ньому були милі персонажі. Це вбивця часу. Це насправді нагадує мені інші ігри про приготування їжі. Я повністю рекомендую цю гру. Редагувати: насправді в ньому так багато доповнень, але це все ще хороша гра
Мені дуже подобається ця гра, але в ній є багато реклами. У середині гри він зупиняється, і мій екран стає чорним і зависає. Хоча це весело, я б не завантажував цю гру. я не рекомендую.
😡💩
The Cook - 3D Cooking Game Gündelik lsq
Так що ця гра хороша, це дивовижна гра, це просто так, ніби це не весело, я знаю, що є кращі ігри, як інші кулінарні ігри, але я б не сказав, що це дуже весело, оскільки там ЗАБАГАТО РЕКЛАМИ, просто на мою думку, це не весело, але це хороша гра.
Гра не НАСТОЛЬКА хороша, але й не така вже й погана. У вас попросять лише одну страву на початку-салату. Але вони, швидше за все, змусять вас покласти всю їжу з шухляди в блюдо, яке ви готуєте. Крім усього цього, має бути більше часу для подрібнення. Здається, що в грі не потрібно багато зусиль, тому вона отримує від мене на одну зірку менше. Загалом, має бути багато виправлень, але це не означає, що гру не слід грати чи подобатися, оскільки це лише моя думка.
Геймплей був дійсно веселим, а графіка мила. Мені дуже сподобалося грати в неї деякий час. Однак, хоча я розумію, що реклама важлива для розробника, у цій грі просто забагато. Я не міг виконати одне завдання, не маючи принаймні двох-трьох оголошень. Це ставало смішним і врешті-решт зупинило мене від гри через те, наскільки втомливим було очікування закінчення реклами.
Гра добра
Гра чудова, але в ній досить багато реклами. Я розрізав матеріал і отримав оголошення, поклав його на сковороду і отримав оголошення, отримав наступну людину і отримав оголошення. Крім того, гра прекрасна, і все, дуже весело, але реклама просто дуже дратує.
Реклама була INSAAAANE. Відтворювалася цілих 5 хвилин і загалом отримала більше десяти рекламних оголошень. Оголошення між рівнями, оголошення ПІД РІВНЯМИ.... ні. Це просто штовхає. Буквально не міг навіть спробувати насолодитися грою. Видалено через ці 5 хвилин.
Гра сподобалася, але реклама була постійно (яку я спочатку терпів). Коли я оновив і купив столи для свого парку/кафе, наступного разу, коли я відкривав гру, я ніби нічого не робив.
Mr Meat: Horror Escape Room Arcade aaf
Я розважався в грі, я торкався свого екрана, і з’явилася консоль, яка дозволила мені отримати монети та дорогоцінні камені, а також ніж і видалити рекламу, я не знаю, чи це було навмисно, але якщо не видалити її раніше викликати проблеми
Все почалося добре, але потім швидко стало повторюватися, оскільки зараз я повторюю те саме знову і знову. З моменту останнього оновлення інгредієнти буквально ніколи не змінювалися. Наприклад, що трапилося з м’ясом і подібним? Ви повинні просто зробити всі інгредієнти доступними з самого початку і дозволити людям експериментувати. Також який сенс збирати гроші, не маючи на що їх витрачати?
Я хотів би, щоб було більше різноманітності в тому, що ви можете приготувати. Крім того, з останнім оновленням кожного разу, коли з’являється хлопець із нагородами, я не можу нічого натиснути, і це відбувається щоразу, незалежно від мого підключення до Інтернету.
The Cook - 3D Cooking Game Pro příležitostné hráče wni
Я вирішив перевстановити цю гру, і вона все ще дивовижна! 🤩 Мені подобається налаштування, і як ви можете просто проявити креативність у додаванні різних продуктів разом! ❤️
Забагато реклами. Я не міг пройти жодного рівня без зупинки на 30 секунд на кожному вирізі. Я не проти реклами, але вона або повинна дати вам щось, або лише перервати вас після завершення рівнів.
👍👍👍👍
Мені буквально 20 років, і це моя улюблена гра...але реклами забагато 😭. Будь ласка, я розумію, що виробникам потрібні гроші, але я дуже не хочу бачити рекламу, поки я в середині приготування.
Мені дуже подобається ця гра, в яку я грав у неї багато років тому.. і мені подобається ця гра, я бажаю, щоб ви додали більше елементів, і я ставлю вам 5 зірок. Тому що ця гра така весела, до речі, з Різдвом!🎄🎁♥️😊
Тупа вонюча гра!!!
великий потенціал гри, справді розслаблююча та хороша графіка, проте зайву рекламу потрібно припинити. Навіть коли я перебуваю в середині нарізки, з’являється реклама і вона аварійно завершує роботу, тому мені доводиться перезавантажуватись. Мені навіть потрібно ввімкнути режим польоту, щоб я міг насолоджуватися. Виправте показ оголошень кожні кілька хвилин. Це дуже добре розроблена гра, і вона має такий великий потенціал, але реклама змушує мене більше не грати :/ ця гра відстойна
Це гарна гра. Але це занадто просто. Я б хотів, щоб у грі було більше. Це не так вже й складно, поки ви не дістанетеся до рівня боса. Хотілося б, щоб реклами було менше. Ви завжди повинні платити, щоб більше ніколи не бачити рекламу. (У грі).
The Cook - 3D Cooking Game Casual qxx
Гра погана дуже багато реклами і спаму.
Привіт всім. Ця гра кардинально відрізняється від інших. Це створює дивне, але приємне відчуття, що ви насправді готуєте для людей. Моя донька грає в цю гру годинами, і це дуже добре. Мені подобається вміст, і моя дочка теж. Чудова робота! Слава👏👏👏
Це була б непогана гра, якби вона не нав’язувала вам рекламу кожні 2-3 дії в кухарі. Мені знадобилося 30 хвилин, щоб пройти, можливо, 10 замовлень, де 1 з 3 хвилин на кожного клієнта була рекламою. Це нудно. Якби це була лише додаткова реклама, то це була б чудова трата часу.