(Android/iOS) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games hileler sonsuz kaynak
Feb 20, 2022 20:45:32 GMT -8
Post by bracacescomo on Feb 20, 2022 20:45:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Çok hoş. Kullanıcı arayüzü, yemek pişirme oyunları için biraz standarttır, ancak bu, bunun gibi oyunlar için en iyi kurulumdur. Geliştiriciler bir hikaye koyacak kadar güzel. Her karakterin kendi arka plan hikayesi vardır. Bu harika, hatta hikaye sinetron düzeyinde olsa da, ben de sinetron hayranı olmadığım için pek şikayet edemem. Ama hikaye güzel, rlly. İngilizceleri çok iyi, gramer sorunu yok. Şimdiye kadar seviyeler kolay, ama zorlaşacağına inanıyorum (hala indomi chap btw'deyim).
Daha az reklam, iyi oyun, güzel illüstrasyon, ama hikayeyi sevmiyorum. Büyükannesi için mücadele ediyorsa zaten iyi, diğer benzer oyunlardan farklı bir yaklaşım. Ama draması en kötüsü. Kelimenin tam anlamıyla herhangi bir kötü Endonezya telenovelası gibi. 3. restorana kadar oynadım, finalden hemen önce kaldırdım.Gerçekten halledemiyorum.üzgünüm
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games આર્કેડ dwe
güzel bu oyun bu oyunu gerçekten seviyorum
Favori oyunum. Az önce kurdum ve kelimenin tam anlamıyla bağımlısı oldum ve oynamayı bırakamıyorum ❤️. Bu oyun bana Emily Delicious oynamayı sevdiğim gençlik günlerimi hatırlatıyor.. Böyle devam edin.. Sizlerden daha fazla oyun bekliyorum..
Sadece onu sev, çok basit ama çok bağımlılık yapıcı
Lorraine Morgan bu oyunu seviyorum
ilginç hikaye, ada Sisca & Arnold. ❤❤❤oyun ücretsiz tapi bermutu tinggi. Trimakaşi
Storylinenya bagus, iklan oyun içi juga ngga bikin kesel durasinya pendek2, karakter-karakter punya latar belakangnya sendiri bagus banget. Oyun ini durasinya lama banget. Genel kereeenn!!
Güzel oyun ilginç çok ilginç
Harika oyun ama oyun o kadar kolaydı ki beni hiç zorlamadı
cerita yg keren ve harika bir uygulama!
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Аркадни uis
hikaye bu oyunu daha eğlenceli hale getiriyor, çok tavsiye edilir
Aman tanrım
Kenapa yuli bodo banget
serum
Bu oyunu oynadım ama çok ilginç değil
harika bir hikaye ile güzel yemek
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arkada hpbq
Daha iyi olabilir
yanıt veremez
iyi
İyi oyun
Oynaması çok kolay, eğlenceli ve içinizi ısıtan hikaye Renata bana tipik telenovela kötü kız kardeşinizi hatırlatıyor. Reklam izlemeyi sevdiğiniz sürece, yükseltmek ve eğlenmek için gerçek para gerektirmez. Bizi yerel Endonezya mutfaklarıyla, özellikle orta alt ekonomi sınıfının genellikle tükettiği mutfaklarla tanıştırıyor ve bana memleketimi hatırlatıyor. Ama keşke pişirdiğimiz yiyeceklere ve neden biz Endonezyalılar için özel olduklarına bir giriş yapabilsek.
Harika👍👍👍👍👍
Oyunu seviyorum, sadece 2. sezonu geçmeme izin vermiyor, önceki bölümdeki tüm yıldızları al diyor 3 kez oynadım
iyiydi
Bricks Breaker Fun Hygge cegs
Harika ve Eğlenceli Oyun! Geliştirmeye devam et, sabırsızlıkla bekliyorum
Sonunda yeni bölüm!!!
LELE GÖRENGNYA GBS DIPENCET NYEBELIN
Bu oyun başlarda eğlenceliydi. Şimdi birçok hata. En sinir bozucu şey, çift jeton tıkladığımda ve 30 saniyelik reklam izlediğimde jetonlarımın hiç iki katına çıkmamasıydı. Ayrıca, L*z*d* reklamları gerçekten can sıkıcı çünkü "X"i tıklamış olmama rağmen bizi her zaman l***** uygulamasına getiriyor.
Bu benim çok sevdiğim ve bitirdiğim ilk yemek pişirme oyunu, aksi halde diğer oyunlar sonunda çok sıkıcıydı ve oyuncunun bir şekilde satın almasını istiyorlar ama çok eğlendiğimi duydum.teşekkürler
Madencilik Craft oyunu dikhaiye jaldi dikhaiye Minecraft oyunu Minecraft oyunu 2
2. sezon neden bende açılmadı? 1. sezonu bitirdim ama 2. sezonda açılmıyor neden??
Bu oyunu beğendim
çok güzel bir oyun
Sadece dönüyor ve oyun açılmıyor
Bu oyundan zevk alıyorum 😄😄😄😄
Çok güzel bir oyun. Seviyeler çok kolay ve heyecanlı. Ve hikaye de ilginçti. çok iyi oyun..
Gör
Hikaye bir yerde gerçekten yoğun, oynanış iyi ama biraz fazla tekrar ediyor
bu iyi bir oyun
Tamam ama benim için eğlenceli değil