Post by bracacescomo on Feb 20, 2022 20:48:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică mai multă rezistență ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
Cat Simulator Acțiune vya
Un joc destul de bun, dar tot nu-mi place. Una este că hitbox-urile din acest joc sunt foarte proaste. În al doilea rând, controalele sunt scandaloase, controlul pisicii este mai greu decât orice. Grafica este destul de bună și tot, dar totuși trebuie să îmbunătățiți jocul. Dacă o faci, s-ar putea să-l instalez înapoi după câteva luni pentru a vedea că acest joc devine mai bun. Vă mulțumesc că ați citit asta.
am pierdut 3 stele pentru că nu era nevoie să continui să dezinstalez pentru a o reinstala pentru a rula naibii de aplicație
Îmi place foarte mult acest joc, este foarte adorabil și foarte distractiv. Nu pot să cred că are mai mulți jucători, acesta este cel mai bun joc. Îmi plac cu adevărat pisicile, așa că am vrut să joc acest joc.
Iubesc 🐈
😍🐱🎄
Îmi place, dar nici măcar nu se încarcă!
Cred că este chiar distractiv. Nu este un joc care te face să plătești practic pentru a continua să joci (vorbesc cu tine fortnite) și este un joc în care trebuie să distrugi lucruri! Cine nu și-ar dori asta?! Vă rog, oferiți acestui joc sprijinul de care are nevoie și distrați-vă!
Sunt obsedat de acest joc de când aveam în jur de 8 ani. Am primit recent un telefon nou și l-am descărcat din nou. Este atât de distractiv să retrăiesc amintiri! Îmi plac foarte mult lucrurile pe care le poți face, cum ar fi să încurci petrecerea de ziua de naștere din casa 2, să spargi televizorul și să-l înnebunești pe tipul din casa 1 și chiar să provoci un incendiu în restaurant. Sunt doar pe casa 2, așa că partea de restaurant era din amintirea mea. Oricum, îmi place foarte mult acest joc și cred că și tu o vei face. Am doar 12 ani, dar tot...
Habar n-am ce se întâmplă! Tot spune inițializare în loc să mă lase de fapt să joc! Oricare ar fi această actualizare, dezaprob!
Acest joc este AF existențial. Te uiți la cuvintele de pe marginea clădirilor restaurantului/magazinelor și juri că aproape că le-ai putea citi... dar apropierea le lasă neclare. De asemenea, în casa 2, la etaj, în camera copiilor, pe perete scrie „... a pământului. îngrijitori unul de altul”. De asemenea, lumea doar... se termină. E cam distractiv, de fapt. erorile o fac mai ciudată. Pentru mine, se simte ca o încrucișare între Coraline și seria Mortality Doctrine, motiv pentru care îmi place.
Iubesc acest joc, este foarte drăguț cu pisici drăguțe și am pălăria gangsta lol pentru pisica mea, acest joc este distractiv și mișto. Am auzit că poți obține pisici tari precum tigrii și chestii este un joc foarte drăguț când începi jocul. o pisică drăguță, dar trebuie să câștigi puncte și să strici chestii. Încearcă să fii o pisică obraznică, este grozav, așa că dacă nu ai jucat acest joc, ar trebui să joci și dacă cauți un joc cu pisici sau un joc drăguț, este frumos ca nu îmi place. jocul, dar uneori poate deveni puțin plictisitor, doar puțin
Cat Simulator Akcija tth
Pentru că eu și cel mai bun prieten al meu îl jucăm împreună
Mi-a plăcut o săptămână și m-am plictisit, dar a fost distractiv
E jocul meu preferat ÙwÚ ♡♡♡
Acesta este un joc atât de drăguț, dar există un bug în care te scufundi în podea
Sincer să fiu, acest joc este super distractiv, dar cred că acest joc ar trebui să aibă o grafică mai bună, dar este foarte tare
Cum de în jocul asta nu apar reclame?? Dar cum de trebuie să plătești cu bani din joc, asta face jocul să fie culmea
durează atât de mult să se încarce bine, dar problema este încărcarea
Această aplicație este uimitoare, dar tocmai am instalat-o astăzi și nu mă lasă să joc. Vă rog, reparați-o și o voi evalua cu 5 stele
Îmi place acest joc, dar de ce dacă joc asta mă doare stomacul? Dacă mă opresc, relaxează-mă
La un nivel nu put saiau o ceie din cuca cainelui nu recomand:-[ :-( :-P
OMG ESTE QT😄😄😄
Este atât de adorabil încât îl pot juca toată ziua, iată un pont pentru fiecare lucru și pisica ta va fi fericită!!!!!! Singurul lucru care mă deranjează este gura și unele dintre pisici 😱😱😱!!!
Ini sih bagus gamenya tapi membikin pegel dan akhirnya pusing,eneg, dan muntah muntah
Aș EVALUA ACEST JOC 5 STELE BT 1 STEA PENTRU CĂ NU MĂ LASA SĂ JUCAT ESTE BLOCAT PE ECRANUL DE INIȚIALIZARE! UGHHHHH REPARA ACUM ACUMWWWW
Incredibil.. acest joc este atât de prost că mi-aș dori să-i pot da 0 stele motivul pentru care îl notez cu 1 stea este pentru că jocul mi s-a închis în față în fiecare zi și m-am săturat de el
Când se inițializează, trebuie să aștept ore în șir și vreau să joc după un timp scurt de așteptare
Un joc uimitor și chiar distractiv. Totuși (această afirmație este o glumă) pentru a fi mai realist, ar trebui să poți să stai întins și să fii leneș toată ziua, doar să te trezești pentru perioade scurte de timp pentru a enerva oamenii. Cel puțin asta face pisica mea.
Cat Simulator แอ็กชัน pprv
Acesta este un joc distractiv! Am jucat acest joc. Și este distractiv! Acest joc este despre o pisică. Asta sparge lucruri. Puteți cumpăra mai multe pisici. Și te poți îmbrăca. Pisica ta. Unele pisici. Sunt. Un tirger. Un panda negru și o pisică panpa. Deci tăiat! Acest joc este gratuit și te poți juca cu freands. Acest joc este gratuit și tăiat!
Bună ziua, swift apps LLC, grafica nu este rea, iar caracterele pe care le oferiți sunt bune, dar ar putea exista câteva funcții mai interesante în această aplicație, așa că dacă ați putea adăuga mai multe hărți și accesorii sau oameni noi
Frumos Ok
Daca sar putea o ultima actualizare in care sa mergi in mod noapte si debloca alte misiuni si alte zone ascunse doar noaptea sa apara alte zone si alte case nr 5 , 6 cu apartament si modul noapte sa contina si multipleyer sa existe alte persoane sau gradini foarte mult mare daca auziti vreodata acest mesaj va recomand sa faceti o ultima actualizare la jocul cat simulator ar mai juca si altii oricum sa existe inca 4 zone si unul cu plaja . Jocul merita 1000000000000000000000000000 un mliar stele.
Bună, am încercat de câteva ori să intru în joc, dar tot ce face este să se încarce. Îmi pare rău, dar tot evaluez acest joc
Simulatoarele de pisici sunt foarte distractive și tableta mea și când spargi lucruri când mergi la multicraft, unii oameni pot fi acolo și s-ar putea lupta cu tine🐱🐈
Funcționează lent, controale foarte slabe, iar pisicile sunt urâte.
Jocul este grozav, dar grafica te îmbăta
Iubesc pisicile și l-am jucat pe tabletă când minerai trei îți aduc amintiri, ar trebui să o primești, este o aplicație foarte bună și distractivă
Este foarte tare
E tare
Încerc să descarc aplicația, dar nu mă lasă, am doar 1 joc și nu mă lasă, ceea ce este ciudat pentru că, ca acum o lună, am descărcat-o și chiar mi-a lăsat chiar dacă aveam cam 4 jocuri.
Cat Simulator Акционе msqy
Am încercat să-l încarc, dar nu a funcționat niciodată
Nu atât de realiste, dar sunt jocuri amuzante. Nu-i rău
1942 🚀 Free classic shooting games Аркади nhn
Cel mai uimitor joc creat vreodată. Atât de dependență. Îmi place cum există un mod multiplayer acum. Grafica este grozavă, nu există decalaj, practic 10/10 stele. Instalează acum gratuit!! 😍😍😍
dacă aș putea să-l descarc, aș lăsa o recenzie sinceră. Am încercat de 10 ori, am făcut tot ce este din lista de sugestii pentru a remedia problema și tot primesc un mesaj de eroare.
Bine, dar spune că analizați pentru totdeauna, vă rugăm să remediați
Mi-a plăcut acest joc, dar acum nu primesc actualizări care să fie nasol
nu este la fel de distractiv pe un telefon pentru că lucrurile nu se rup
Îmi place, dar ar trebui să poți urna monede și solicitări mai repede într-un mod mai rapid
Dală
Super amuzant