Post by bracacescomo on Feb 20, 2022 20:54:38 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone klucze ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
Ogólnie dobra gra zakończona. Wszystkie poziomy na maksymalnym poziomie trudności i dobrze się bawiliśmy. Jest kilka problemów, których nie chcę. Po pierwsze, ostateczny boss jest dość słaby, będąc po prostu gigantyczną gąbką buller. Po drugie, gdy próbujesz ulepszyć runy, za każdym razem, gdy je dodasz, wracasz do strony pierwszej runy.
Gierka swietna ALE gdylem 3 postac nagle ona znikla i odblokowana moge jej uzywac oraz nie moge robic doslownie niczego z bronimi itd Naprawcie mi to a dam 5 gwiazdek, narazie zasluguje na 2 przez te bledy a do naprawde swietna gra
Gra jest extra ma wszystko na swoim miejscu polecam
Stickman Revenge: Demon Slayer Akcija mze
subskrybenci
Najlepsza gra w moim życiu
To dobra gra, ale chcę, aby nadal grała
Ma kilka błędów, wydałem 100000 monet na legendarny miecz, ale to błędy i nic nie daje.
Jesteś tym graczem, ale mądrze wybierz swoją ścieżkę z amatrusu, daje ci dwa zwoje zabronione i ⚡
Świetna gra, ale potrzebuje więcej postaci i więcej trybów gry, wiem, że wkrótce, ale rozważam usunięcie gry, jeśli niedługo nic poważnego.
prosta rozgrywka, ale bardzo wciągająca
Ta gra była tak dobra, że lubię tę grę, ale po prostu nie jest tak trudno odczytać niektóre poziomy
Stickman Revenge: Demon Slayer অ্যাকশন neor
Gra Mf mnie oszukała
Gra jest pełna błędów, jak gdybym czasami wygrał postać, to czasami nie mogę jej znieść, a czasami postacie znikają
Podoba mi się ta gra, ale kiedy sprzedam różową broń, nie mogę jej odzyskać, a kiedy dostałem różową broń, ciągle się trzaskałem i nie mogę grać w pinową dziewczynę nie:(
Najlepsza gra, jaką mam na telefonie komórkowym
7game 🗝️ dobry 👍 dobry czas na oddzwonienie I cześć I
Nie ma tej samej umiejętności
Dobra robota, sprawiłeś, że gra była fajna i dobra
Buggy, ma potencjał. Amulet rybny i inne podstępne robale psują grę niestety. Podobało mi się aż do 6 poziomu.
moja gra się zawiesiła, nie mogę zalogować się przez Facebooka i nie widzę już mojego drugiego "bohatera", napraw to proszę!
Dobra gra
było świetnie, ale było kilka błędów, które można było naprawić. na przykład, jeśli wybierzesz miecz stickmana, możesz wyjść z mapy za pomocą skoku - ataku - skoku - ataku - dashingu - ataku. lub obszar bohatera został po pewnym czasie zabugowany, a postacie nie były widoczne, a jeśli wszedłeś na inną stronę, spowodowało to awarię gry. mam nadzieję, że te błędy zostaną naprawione, ale ogólnie świetna gra tak trzyma.
Stickman Revenge: Demon Slayer მძაფრსიუჟეტიანი psg
Bardzo dobra gra straciła reklamy, ale jest dobra
Podoba mi się ta rozgrywka
Podoba mi się bardziej niż wersja 3 i 2
Wiele postaci pęka i staje się bezużyteczne
To zbyt proste
Wersow do kur*a je*ana
NIE KUPUJ ELEMENTÓW W TEJ GRZE! Ta gra nie ma systemu zapisywania kont z zakupionymi treściami z mocą wsteczną. Po prostu sprawia, że zaczynasz od nowa z nowym kontem i ponownie kupujesz te same przedmioty. (KARNET REKLAMOWY)
Uwielbiam tę grę i freefire
jest dużo błędów
Usterka tak dużo
siedmiodniowa żałoba
AB Transformers Arkādes spēles zzml
Jest to jedna z najlepszych gier, w jakie grałem, ale problem polega na tym, że po pewnym czasie gra się zatrzymuje, gdy wróg się nie pojawia lub umiejętności przestają działać
nie próbowałem tego
Jest całkiem fajnie i fajnie
Dobra grafika, ale nudna.
Błędy wszędzie
amogus sus amogus sus susi baki
Gra ma energię, która ogranicza nas do grindowania i wymaga zapisywania w chmurze
Ta gra jest dobra, uwielbiam ją
Dlaczego moi bohaterowie są podsłuchiwani? Mogę kłaść przedmioty tylko na nagato, inni są po prostu podsłuchiwani czarnymi rękami lub nogami.
reklamy są oczywiście problemem, a w trybie wieży, gdy chcesz przejść do nowej wieży i musisz obejrzeć reklamę, psuje to etapy i zdarzenia losowe
Ta gra jest fajna i wszystko, ale kiedy dotarłem do końca gry, nie byłem w stanie użyć ninja, ciągle glitchował i nie dostawałem żadnych klejnotów ani monet
Stickman Revenge: Demon Slayer Aksyon npyo
Wymaga poprawek i napraw błędów, nie mogę połączyć moich przedmiotów ani zapisać postępów w grze
To jest świetna gra. Ma duży potencjał i wymagający system walki. Powiedziałbym, że moją ulubioną rzeczą jest coś, czego nie ma wiele gier, sposoby kupowania waluty w grze. Nie te, które wymagają użycia prawdziwych pieniędzy, ale możesz użyć klejnotów, aby kupić złoto. Co sprawia, że jest lepiej, tych klejnotów jest mnóstwo, co sprawia, że zdobywanie tych klejnotów jest przyjemnym doświadczeniem. W tym miejscu inne gry sprawiają, że jest to stresujące. To stała się jedną z moich ulubionych gier.
Za każdym razem, gdy dostaję rybny amulet, moja gra doprowadzała do tego, że nie mogłem już w nią grać. Wydałem pieniądze na tę grę i teraz nie mogę w nią grać.