Post by bracacescomo on Feb 20, 2022 20:57:38 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλά νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Είναι ωραιω παιχνίδι
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά διορθώστε τις πιθανότητες να αποκτήσετε νέους χαρακτήρες Έχω 13 χαρακτήρες και οι χαρακτήρες αυξάνονται γρήγορα, γι' αυτό διορθώστε το και διορθώστε την αντιστοίχιση
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι πολύ κακό.. αλλά είμαι αρκετά απογοητευμένος για το πώς κάνω λάθος. Πολλές φορές είμαι μακριά από τον επιτιθέμενό μου για να γίνω λάθος μόνο από τον επιθετικό μου και να χτυπιέμαι.. -σαν αλήθεια; Το ίντερνετ μου δεν ήταν καν κακό. Επιπλέον, είναι δύσκολο να κερδίσεις νομίσματα καθώς ανεβαίνεις ψηλότερα και για να ανεβαίνεις επίπεδο μερικές φορές χρειάζεσαι σαν 9000.. Ελπίζω το παιχνίδι να αναπτύξει περισσότερα μίνι παιχνίδια σε αυτό.
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά μια συνολική αρπαγή μετρητών. Σε κάθε γωνιά σου φωνάζουν να ξοδέψεις χρήματα. Μετά από λίγο καιρό θα ταιριάξετε με άτομα που σας ξεπερνούν και σας εξοικονομούν. Δύσκολο να μείνεις ενδιαφέρον για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πολύ καλό παιχνίδι αλλά όλη την ώρα με πετάει έξω από το παιχνίδι ή ο διακομιστής είναι κάτω!!
Λοιπόν, πρέπει να πεις να επιλέξουμε τον χαρακτήρα που θέλουμε στο κλουβί, ώστε να μπορείς να δώσεις αυτόν τον χαρακτήρα στο κλουβί μας και εγώ έχω επιλέξει τον αετό 🦅 αλλά σήμερα παίρνω την αλεπού 🦊 γιατί ?
Κάθε παιχνίδι, όταν πεθάνω, με κάνει να παρακολουθώ μια διαφήμιση που δεν υπήρχε ποτέ πριν και ελπίζω να την αφαιρέσουν σύντομα, διαφορετικά μπορεί να την απεγκαταστήσω είναι τόσο ενοχλητική.
Apps · Games. Browse apps. Books · Business · Comics · Communication · Education ... Zooba: Zoo Battle Royale Game. 3.10.1. 50.000.000++. Show more.
Ισίδωρος Βιλλιώτη δεν μπορώ να βρω την clan. Να ξερεις ειμαι 850 κυπελλα.Απαντησε μου αν μπορεις.
Zooba: Zoo Battle Royale Game Hành động owk
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!!! Λατρεύω την ενημέρωση για το Halloween, αλλά φίλε που πρέπει να εξισορροπήσεις τα επίπεδα μεταξύ σου, ένα επίπεδο 6 εναντίον επιπέδου 12 είναι κάπως άσκοπο, ειδικά σε σόλο μάχες. Ισορροπήστε τα επίπεδα! Κάθε κριτική έχει το ίδιο θέμα. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και ακόμη δεν έγινε προσπάθεια να εξισορροπηθούν τα επίπεδα, πρέπει να είναι υπέροχο να είσαι επίπεδο 12 έναντι επιπέδου 7 με 75% περισσότερη υγεία και πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Έκανα αυτήν την κριτική πριν από περίπου 2 χρόνια τώρα, δυστυχώς καμία απάντηση ή αλλαγή στο παιχνίδι από αυτή την άποψη Επίσης, εξακολουθεί να είναι ο ίδιος παλιός χάρτης.
Είναι Τέλειο παιχνίδι ο λόγος που του βάζω 4 είναι ότι είναι λίγο μπαιρωμένο δεν ξέρω πώς να το πω αλλά κατά τα άλλα είναι τέλειο!
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Zooba: Zoo Battle Royale Game Laga jpth
Τι έκανες στους χαρακτήρες;! Εκεί ήταν τόσο άσχημα (ειδικά η molly 🤢) ήταν τέλεια πριν και τώρα είναι απλά απαίσια. όλοι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες μετατράπηκαν σε απογοητεύσεις και τι έκανες με το peppers neck το pepper μοιάζει με σπασίκλα τρομερό (και ακριβό) συγγνώμη που είμαι αγενής, αλλά δεν αντέχω άλλο. Τα παιχνίδια δεν είναι διασκεδαστικά χωρίς χαριτωμένους χαρακτήρες.
Η τελευταία ενημέρωση είναι η χειρότερη! Συνεχίζει να βγαίνει από το παιχνίδι λέγοντας κακή σύνδεση στο διαδίκτυο, αν και έχω πολύ καλή σύνδεση
Είναι τελείο παιχνίδι μόνο που μερικές φορές με πετάει ένα ξέρω γιατί γίνετε αυτό
Είναι πολύ μα πάρα πολύ καλό παιχνίδι αλλά όταν αλλάζει το απτειτ κάνει πολύ αργά να φορτώσει
Zooba: Zoo Battle Royale Game Κατεβάστε την τελευταία έκδοση (3.12.0) για το Ελεύθερο .apk - Διαμαρτυρηθείτε με τους φίλους σας και γίνετε ο βασιλιάς του
Μισώ τη zooba, έχω 3 χαρακτήρες και είμαι η League 7, θέλω περισσότερους χαρακτήρες😡😡
Με τη νέα ενημέρωση, μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού, υπάρχουν διαφημίσεις. Τελευταία φορά δεν υπάρχει ούτε μία διαφήμιση τώρα. Επίσης, όλα τα χαμηλότερα επίπεδα ρίχνονται σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου χωρίς καμία πιθανότητα να κερδίσουμε.
το παιχνίδι χρειάζεται περισσότερα animalsi θα συστήσει το ζώο με τη σπονδυλική στήλη στην πλάτη του puercospin
Οχι!!!!! Άλλαξαν moly and peper face. Είχαν το πιο χαριτωμένο πρόσωπο στο παιχνίδι, αλλά τώρα είναι άσχημοι. Παρακαλώ επαναφέρετε τα πρόσωπά τους. Και η διάταξη και το παιχνίδι είναι συνολικά καλά. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την τελευταία ενημέρωση.
Zooba: Zoo Battle Royale Game アクション hhqy
Ωραίο παιχνίδι ενδιαφέρον βέβαια ένα από τα αρνητικά του είναι ότι αποσυνδέεται συνέχεια ενώ έχω ίντερνετ επίσης θέλει και άλλες πιστές
Zooba: Zoo Battle Royale Game Akcja pcc
Η ιδέα είναι καλή, αλλά είναι χάλια. Είναι απλώς άδικο να αφήνουμε στην ίδια μάχη 4 και περισσότερους παίκτες υψηλότερου επιπέδου. Η δίκαιη κατασκευή θα ήταν να αφήνεις το πολύ 2 επίπεδα διαφορά στον ίδιο αγώνα
Το παιχνίδι ήταν φοβερό, αλλά πολύ καθυστερήσεις στο geme μου δεν μπορώ να παίξω περισσότερο σε αυτές τις καθυστερήσεις, οπότε μπορώ να απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι
Διορθώστε τα σφάλματα του παιχνιδιού - matchmaking - διαφημίσεις - κιβώτια, δίνω 1 αστέρι μέχρι να τα διορθώσω
Θέλω πραγματικά να κάνω τη finn-donna να γίνει πιο δυνατή. Πήρα τη molly nix Bruce και δεν ξέρω, είναι φοβερό, προσθέστε μια νέα λειτουργία όπως πολλαπλές ομάδες, παρακαλώ, γιατί πεθαίνω 500 φορές, προσθέστε αυτήν τη νέα λειτουργία και προσθέστε και ζώο ελαφιού. και ένα χριστουγεννιάτικο δέρμα ελαφιού για αυτό.
Κάθε νέα ενημέρωση φέρνει περισσότερα σφάλματα. Πολύ απογοητευτικό. Το παιχνίδι είναι πολύ ακριβό και έχει πολύ κακή υποστήριξη πελατών. Ανέφερα τη χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών ποτέ; Είχα αποθηκεύσει πάνω από 2000 πετράδια και τώρα το παιχνίδι μου έκλεψε τα πετράδια. Είμαι κάτω στα 894 πετράδια. Απαράδεκτος
Μου αρέσει γιατί εγώ και η οικογένειά μου το παίζουμε μαζί και τα καφάσια είναι αστεία στιγμή για όλους. Κάθε φορά υπάρχει ένα νέο αντικείμενο και απλά το λατρεύουμε😍😍!!!!!!!
Είναι δύσκολο να πάρεις πολύτιμους λίθους και χρήματα και χαρακτήρες και να αλλάξεις ισορροπία αγώνων και χρ
Κολλαει, θελει περισσοτερες πιστες ,να μπορεις να σινδιάσεις δις μας χαρακτήρες ,να έχεις ελληνική γλώσσα,να μην χρειάζεται να πας League 12 για να ξεκλειδώσεις το προσεχώς
Αυτό ήταν ένα παιχνίδι 5 αστέρων. Η σημερινή ενημέρωση το ρίχνει σε 1 αστέρι. Τώρα σας αναγκάζει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση μετά από σχεδόν κάθε γύρο που παίζετε. Οχι ευχαριστώ. Παλαιότερα, μπορούσατε να παρακολουθήσετε διαφημίσεις και να κερδίσετε νόμισμα εντός του παιχνιδιού. Τώρα που σας αναγκάζουν να τα παρακολουθήσετε, δεν θα παίζω πια.
Δεν γίνεται να έχουμε παίχτες 11 λεβελ με 1200 κύπελλα και να μας βάζει αντιπάλους 16 λεβελ με 1700 κύπελλα....πότε θα φτιάξετε επιτέλους να είναι πιο δίκαιο για όλους;
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι λίγο πληρωμένο για να κερδίσεις. Όλοι στα παιχνίδια μου έχουν τους καλύτερους χαρακτήρες.
Incredible Monster City Battle Vejr way
δώστε δώρο 1000 πετράδια και 1 χαρακτήρα σε όλους για το τεχνικό πρόβλημα. Το χρειάζομαι όπως το βλέπω σε κάθε αγώνα. Και έχω ανοιχτές περίπου 250 χρυσές δημιουργίες τώρα είναι περίπου 500 Δεν έχω ούτε έναν χαρακτήρα. Είμαι pn leage 13 με 8 χαρακτήρες μόνο. Βελτιώστε, βελτιώστε, βελτιώστε. όπου βρίσκονται οι χαρακτήρες. Και έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα
Υπολείπεται ότι το κατάστημα είναι ακριβό και οι πιθανότητες να πάρεις νέο χαρακτήρα είναι χαμηλές
Τα καλύτερα παιχνίδια ζωολογικού κήπου για τη φροντίδα των ...
Το Ωραίο είναι αλλά μου κολάει από τότε που έκανα το update
Ρε φίλε με πετάει τι να κανω όταν θελω να ανεβάσω το πεκτη μου ε τι να κανω φτιάξετε το παρακαλώ πάρα πολύ!!!!☹️☹️😟😟😭😭😭☹️☹️😟😟😟😤
κατεβάσετε MODERN WARSHIPS Game apk για το Android, Ρεαλιστικός πυροβολιστής PvP με σύγχρονα πολεμικά πλοία για κινητά.
Είναι λίγο ότι δεν είναι όταν σε πιάνει η βόμβα ενώ δεν είσαι μέσα στον κύκλο
Zooba έχω ένα πρόβλημα Finn emotes δεν έχει ήχους και έχω πολλά χρυσά κιβώτια ανοιχτά ακόμα τίποτα και είναι ένα καλό παιχνίδι
Το Zooba είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά αρκετά συχνά έχω συναντήσει ανθρώπους που κάνουν γεύσεις όπως το beever όταν βγαίνουν από τον χάρτη ή όταν ένας Steve πυροβολεί στη μέση
Πόλι καλό 10/10
1. Καθυστέρηση στο παιχνίδι 2. Μερικοί παίκτες έχουν πολύ υψηλότερο lvl 3. Σφάλμα με δωρεάν πετράδια βίντεο
Μόνωση
Gam**ene hassan silver 15 level
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά όποτε παίζω ένα παιχνίδι συνεχίζει να παγώνει και λέει σύνδεση στο internet!! Διορθώστε λοιπόν το πρόβλημά μου
Καλοοοο